Team

Het team van Fysiotherapie Dorpsstraat bestaat uit een drietal enthousiaste en kundige fysiotherapeuten, met elk hun eigen specialisme.

Margret Hulsebosch

Algemeen Fysiotherapeut
Oedeem Fysiotherapeut

Ik ben Margret Hulsebosch en woon in Oude Wetering. Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Daarna ben ik enkele jaren gaan waarnemen in deze praktijk en in 1990 kwam ik officieel in de praktijk Dorpsstraat.

Ik ben met name gespecialiseerd in het behandelen van oedeem- en oncologiepatiënten (oncorevalidatie). Tevens pas ik medical taping toe bij pijnklachten/oedeem en ontstekingen.

BIG-nummer: 89033963804

Perry van der Voet

Algemeen Fysiotherapeut
Gespecialiseerd in schouderklachten
Leefstijlcoach GLI traject

Ik ben Perry van der Voet en woon in Roelofarendsveen. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, afdeling Fysiotherapie. Vanaf januari 1994 tot augustus 1995 ben ik werkzaam geweest in een grote praktijk in Amstelveen. In 1996 ben ik bij de maatschap in Leimuiden gekomen. Hier werk ik al jaren met plezier.

Ik heb verschillende na- en bijscholingen gedaan. Naast algemene fysiotherapie ligt mijn interesse in patiënten met bekken- en bekkenbodemklachten. Verder geef ik 1 avond in de week zwangerschapsgym in Roelofarendsveen.

BIG-nummer: 69042712004

Maire Duursma

Algemeen Fysiotherapeut
Dry needling
Mulligan concept
Leefstijlcoach GLI traject

Ik ben Maire Duursma en woon in Rijsenhout. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Enschede en gaan werken in een particuliere praktijk in Amsterdam. Hier heb ik 11 jaar met heel veel plezier gewerkt. Vanaf 2020 ben ik werkzaam in Leimuiden.

Ik vind het leuk om samen uit te zoeken wat er aan de hand is en wat de beste manier is om de klachten te verminderen/weg te halen. Sinds 2017 doe ik dry needling, dit is een echte meerwaarde in mijn werk; waar ik soms de vinger niet precies op de zere plek kon leggen, kan ik de zere plek nu met de naald vinden en behandelen. Samen met de mobilisatie technieken vanuit het mulligan concept geeft dat mooie resultaten.

BIG-nummer: 29910158704