De 1e Omikron Lockdown

Deel via

19 dec 2021 – Ongetwijfeld heeft iedereen zaterdag de persconferentie bekeken en zitten we vanaf vandaag in de 3e lockdown. Gelukkig kan de praktijk gewoon open blijven voor het 1 op 1 behandelen van patiënten. Uiteraard blijven de voorzorgsmaatregelen van kracht zoals het dragen van een mondkapje, het handen wassen en meenemen van een eigen handdoek. Meld je bij klachten voor u en voor ons tijdig af!

Ouderengym / Wandelgroep

Helaas is het onder de geldende maatregelen (tijdelijk) niet meer mogelijk om door te gaan met de ouderen gym en de wandelgroep.
De maatregelen gelden vooralsnog tot 14 januari en hopelijk kunnen we daarna weer samen sporten. Zodra er meer bekend is en er wel weer mogelijkheden zijn om gezamenlijk in beweging te komen dan informeren we jullie direct via de site!

Tot die tijd wensen we jullie alvast fijne feestdagen en een gezond 2022! Wees voorzichtig, blijf in beweging en blijf bovenal gezond!